Bora je članove žirija okarakterisao kao "iskompleksirane budale".  Inače, roker je i sam bio deo žirija u emisiji "Pinkove zvezde".

- U žiriju "Zvezde Granda" gledamo iskompleksirane budale, čast izuzecima, koje misle da su oni glavni u emisiji, a ne oni nesrećni klinci koji se takmiče, stoje i satima slušaju njihova proseravanja o svemu i svačemu, a najmanje o njihovom pevanju - rekao je Bora i intervjuu za „Novosti“.

Foto: P. Milošević

 

Snežana Đurišić, koja je godinama član žirija pomenutog takmičenja, ne slaže se sa svojim kolegom i naglašava da svi koji sede u "Grandu" imaju veliko ime i blistavu karijeru.

- Poštujem svačije mišljenje, što ne znači da se sa njim i slažem - kaže Snežana i dodaje:

- Kao muzički urednik savršeno dobro znam šta radimo mi kao žiri vezano za takmičare. Pored toga što ih ocenjujemo, mi smo i mentori, što znači da im pomažemo i usmeravamo onako kako smatramo da treba, a biću slobodna da kažem da smo svi mi u žiriju ljudi od kredibiliteta sa ozbiljnim karijerama iza sebe - rekla je Snežana Đurišić za "Alo".

Foto: Printskrin/Jutjub/ Grand Online

 

Violeta Viki Miljković, koja je ovogodišnji mentor pobednika dala je kratku izjavu, ali nije želela da širi ovu priču i rasplamsava skandal.

- To me ne zanima, ne komentarišem takve izjave - rekla je Viki čiji je kandidat ove godine odneo pobedu u takmičenju "Zvezde Granda".

Pre samo deset dana Bora Đorđević bio je gost u žiriju takmičenja "Nikad nije kasno". Tamo je i pevao sa Žikom Jakšićem.

Foto: Teodora Ćirić

 

- Nikada ne komentarišem izjave svojih kolega, to je rekao Bora Čorba, a ja ne mislim tako. Ja imam svoje, a moje kolege imaju svoje izjave - kratko je rekao Žika Jakšić.

BONUS GALERIJA: Slike iz doma pevačice Snežane Đurišić 1991. godine

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".