Već tokom snimanja prve sezone, od ukupno tri, glumica se zbližila se 21 godinu starijim kolegom Branimirom Popovićem i sa njim uplovila u romansu koja je u početku bila tajna, da bi na kraju bila krunisana brakom.

Kada je otkriveno da su zajedno, mnogi su tu vezu osporavali zbog razlike u godinama.

Sanja i Branimir su se pre veze poznavali sa glumačke akademije na Cetinju, gde je on bio njen profesor. Još za vreme snimanja serije, Sanja je ostala u drugom stanju, pa je reditelj Milutin Karadžić scenario prilagodio stvarnom stanju i Bojana koju je Sanja tumačila istovremeno je čekala bebu.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Rođenjem ćerke Sofije, Sanja je glumačku karijeru malo zapostavila, iako kaže da bi je obradovao poziv za neki dobar projekat i ulogu poput one u serijalu o lepoti crnogorskog priobalja. Kad se vratila sa porodiljskog odsustva Sanja je dobila stalni angažman u Gradskom pozorištu u Podgorici, gde igra u popularnim predstavama.

- Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica - otkrio je za vreme snimanja serije Mima Karadžić.

Foto: ATA images

 

 

Mima je tada dodao da je Branimir brino o potrebama trudnice za vreme snimanja, pa je rekao:

- Jedan čovek je stalno zadužen da bude u Sanjinoj blizini da bi joj bio pri ruci, da joj prinese stolicu da sedne čim završi scenu, da joj donese piće ili hranu i šta god drugo da zatreba. Međutim, Sanja želi da bude ravnopravna sa drugim glumcima i ne izražava nikakve dodatne zahteve i čak negoduje kad joj povlađujemo - zaključio je tada Mima.

Sanjin suprug Branimir Popović važi za šmekera među koleginicama i obožavateljkama, a fanovi su obožavali Sanju koliko zbog njenog talenta, toliko i zbog lepote.

BONUS GALERIJA: Iz albuma Milice Milše

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".