U pitanju je popularni glumac Miodrag Radonjić  koji se proslavio ulogom "Baće" u "Južnom vetru". Pored ove uloge koja mu je obeležila dosadašnju karijeru glumac je ostvari zapažene uloge i u fimovima "Balkanska Međa" i Hotel Beograd".

Foto: printserin tiktok/bacafp/printskrin jutjub/Južni vetar

 

Radonjić je rođen 3. maja 1989. godine u Beogradu. Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu upisao je sa osamnaest godina u klasi profesora Dragana Petrovića.

Miodrag je oženio Milicu Mikić prošle godine, a pre toga su bili godinu dana u vezi. On je izabranicu prvi put predstavio javnosti na premijeri filma "Hotel Beograd".

Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou

 

Iako niže uspehe na poslovnom planu, glumac ipak priznaje da je najveći ostvario prošle godine kada je dobio sina Savu.

- Očinstvo me je dosta promenilo. Dete čoveka dodatno nadahne i ispuni ljubavlju. Nije lako opisati emociju koju roditelj ima prema detetu, nekako sve je lepše nego što je bilo ranije - rekao je on, i dodao:

- Potrebno je malo više strpljenja, ali fenomenalno je što mnogo stvari učiš kroz rad s jednim malim čovekom.

- Iskren da budem, uloga Baće je jako bitna za moju karijeru. Drago mi je što mi se kao mladom glumcu desila uloga po kojoj me ljudi prepoznaju i koja me je obeležila - rekao je jednom prilikom Miodrag.

Foto: ATA images

 

- Teško je razbiti stereotip. Reditelji me uglavnom vide kroz uloge negativaca, ali nadam se da ću se u budućnosti ostvariti i kroz druge uloge.

U prijateljstvu sam iskren. Kada nekoga primim u svoj život, posvećen sam, ali imam drugačiji karakter od Baće zato što ja ne bih podržavao svog prijatelja u lošim stvarima, istakao je glumac.

BONUS GALERIJA: Snimanje filma ''Južni vetar''

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".