Pevačica i bivša rijaliti učesnica Dušica Grabović u potresnoj ispovesti smogla je snage da progovori o teškom periodu.

Naime, Dušici je ustanovljena insulinska rezistencija, zbog koje nije mogla da zatrudni, a onda je nakon smrti oca upletena u aferu ”Elitna prostitucija”.

– Meni je načinjena velika nematerijalna i materijalna šteta. Moj otac se još nije ohladio, nije prošlo od njegove smrti ni 40 dana, kada sam pročitala u novinama da su me proglasili ”elitnom prostitutkom”. Povezali su me sa nečim sa čime nemam veze. Posle prvom naslova mi je otkazana američka viza. Velika materijalna šteta mi je načinjena, pre svega imala sam nastupe zakazane do decembra, tačnije do kraja godine. Imala sam radnu vizu koja je važila do Nikoljdana ove godine i ona mi je ukinuta, jer zna se da oni prate dve natpise. Ja ću opet tu vizu dobiti, ali mi je načinjena šteta, dobila sam odgovor da mi je viza ukinuta jer sam upletena medijski u tu aferu, kaže Dušica.

Foto: ATA images

 

 

– S druge strane, imala sam i emotivnih problema. Na moj lični život je to uticalo. Ostavio me je dečko koji je u to poverao. Poverovao je u te medijske natpise. Napravljen mi je pakao! Počela sam da živim sa njim, otkad sam imala turneju tamo. Počeli smo jako lep život… On je fudbaler, igrao je u Čelsiju i radi sa decom, ima fudbalsku akademiju u Čikagu. Ja sam bila savetovana da ga pripremim na to, ali ja sam njega htela da sačuvam od tih medijskih natpisa. Nije naš čovek, odrastao je u Londonu. Međutim, našao se neko da mu prevede te tekstove. Dobila sam poruku od njega, ostavio me je… Sve je među nama bio u redu, nije mi poverovao da mi je priča nameštena i da ja nemam veze sa tim. Kod njega su mi ostale stvari u vrednosti od 10.000 evra i novac sam ostavila kod njega. Prosto me razočarao, jer mi je okrenuo leđa i nije stao uz mene. Verovala sam da ako postoji ljubav da će on stati uz mene šta god da je… On me je izdao kao da sam jednosoban stan u centru Beograda. Zato sam rekla da su me svi pored njega izdali.. Ja opraštam, ali ne zaboravljam. Ja sam mu rekla da treba da bide spreman na to da o meni kao o medijskoj ličnosti mogu svašta da pišu, međutim on nije mogao da se nosi sa tim. Okrenuo mi je leđa i zabio mi nož u leđa, rekla je pevačica i dodala:

– Rekao mi je da je stvari bacio, novac nije hteo da mi vrati. Moj menadžer mu se obratio i neki ljudi koji su ga upoznali, a takvih nije bilo puno, jer sam krila vezu. Mi smo pravili i bebu, a on mi je poslao i neki naslov gde piše da ja nosim blizance. Pitao me je: ”Odakle sva ova s*anja o tebi u srpski novinama?”. Ja sam ga zvala, on nije hteo da se javi, ostala sam nedorečena, ali kada ljubav nije bila dovoljna jaka, ja nemam šta da se objašnjavam. Nisam ni sanjala da neće biti uz mene, ponašao se kao da je on ljubav mog života. Odavao je takav utisak, upoznao me je i sa bratom… Mislila sam da je to – to. Nisam očekivala da će odustati od mene i da će više verovati novinama, nego meni. U šoku sam, kao jedna žena sam prevarena. Išla sam emocijama, jer sam izgubila oca u tim momentima, vezala sam se za njega malo više… Mislila sam da je to prava ljubav, ali prevarila sam se… Ja sam njemu i večeras poslala poruku: ”Nemoj da misliš da sam zaboravila, dolazim uskoro u Ameriku”. Ja znam da će meni viza biti vraćena, jer mene niko ne goni i do sada nisam pozvana čak ni informativni razgovor na temu elitne prostitucije, završava Grabovićeva.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".