O medijskim natpisima da se par Tošić/Karleuša razvodi, pevačica je nedavno poručila:

- Nisam se razvela, sa Duškom je sve o-kej - izjavila je JK kojoj je juče, 28. juna bila 14. godišnjica braka. Kako su (zajedno ili odvojeno) i da li su proslavili taj datum još uvek je nepoznanica pošti ni Jelena, a ni Duško nisu ništa o tome objavili na društvenim mrežama. Iako je pevačica na Instagramu i više nego aktivna...

Kada se vratimo malo unazad (14 godina tačno) Karleuša je na dan svog venčanja izjavila da je Tošić čovek njenog života. NJihov brak obeležile su brojne trzavice, koje su uprkos svemu uspeli da reše. 

- Duško je čovek mog života. On je sve ono o čemu sam potajno maštala - izjavila je pevačica nakon glamuroznog venčanja.

Tošić se ne bavi više fudbalom profesonalno, već radi kao fudbalski menadžer. Da je češće sa porodicom, to možemo videti po njegovim fotografijama na društvenim mrežama.  

 

 

Jelena i Duško ne prate jedno drugo na Instagramu. Čak su izbrisali  zajedničke fotografije. Razlog su Jelenine provokativne fotografije.

Duško takve fotografije ne želi da gleda. 

- On je odavno odlučio da ne želi da se nervira, niti da gleda ono što kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. Upoznao me je kao smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila neka neverovatna promena - rekla je Jelena ranije.

 

Ovaj par je dobio kao krunu ljubavi dve ćerke, Atinu i Niku koje su izrasle u predivne devojčice. Roditelji su vrlo ponosni na njih. 

Karleuša se udala u "Svarovski" venčanici sa kristalima, koja je bila teška 5 kilograma i ukrašena sa 17 metara bele svile. Do oltara u u obliku srca, od nekoliko hiljada belih ruža, dopratio ju je otac Dragan Karleuša.

BONUS GALERIJA: Jelena i Novak fondacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".