Ovako je izgledala emotivna poruka koju je voditelj napisao nakon sahrane svoje žene: 

- Hvala svim dragim prijateljima, poznanicama i poštovaocima... Ispratili smo juče Dacu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruke podrške koje smo dobili od Vas. Ovo je najdraža slika iz našeg zajedničkog albuma i hvala Vam svima još jednom. Pošto sam dobio preko pet hiljada Viber, Mesindžer, SMS poruka nisam u mogućnosti da se svima zahvalim, pa to činim ovim putem. Teško je biti sam, a snagu daje kad shvatiš da imaš toliko ljudi koji su bar trenutak pomislili na mene i Vladu - napisao je u objavi na Fejsbuku uz fotografiju sa suprugom i sinom. 

Foto: Jutjub printskrin/Aleksandar Filipovic

 

 

Supruga voditelja je živela mirnim životom, ali je davala značaj tehnologiji pošto je radila kao poslovni sekretar ginekološke bolnice. 

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je ona jednom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".