Ove žene uživaju u tome da budu glavne i da vladaju u svojim vezama, one veruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo da pokažu dominantno ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju.

Ovan

Žene s ovim znakom vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da daju ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak sa najvećim stepenom dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Lav

Žena Lav dobro je poznata po tome što je rođeni vođa i često je dominantna u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu da budu agresivne i arogantne. Neće prestati da pričaju o tome da znaju šta je najbolje za vas. Kada postanu fiksirane na nešto, one mogu da postanu agresivne. Ona samo preuzima uzde ne razmišljajući o osećanjima druge strane. Takođe često uspevaju da navedu druge da slede njihov primer svojim stavom.

Foto: Profimedia

 

 

Škorpija

Žene Škorpije su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođe zloglasne po tome što imaju stav - 'nikad ne oprosti i ne zaboravi'. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpije mrze da budu pod kontrolom drugih i uvek vole da budu glavne.

Strelac

Žene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni da progovore kada je potrebno čuti njihovo mišljenje. Međutim, one često postaju dominantne prema drugima u pokušaju da učine stvari na svoj način. Jedine stvari koje su važne ovim ženama su njihova sloboda i ispunjenje - i zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju kao dominantne u svojim odnosima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".