Pripadnici njujorške policije primili su poziv o mogućem utapanju u nedelju nešto posle 8 sati ujutro po lokalnom vremenu u gradu Kejp Vinsent gde je glumica živela, stoji u policijskom izveštaju do kojeg je došao Post. Policija je pronašla glumičino beživotno telo u vodi.

- Merino telo pronađeno je ujutru u njenoj voljenoj reci. Utopila se dok je plivala - rekli su iz policije za Foks NJuz Didžital.

Obdukcija će tek biti obavljena kako bi se utvrdio službeni uzrok smrti. Iza glumice su ostali neutešni bivši suprug i poćerka.

- Mary je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao - rekao je menadžer i dodao: - Još se sećam kad sam je vidio na pozornici 1992. u "Med Forest". Bila je energična, duhovita i posebna. Svi su je voleli. Nedostajaće nam.

Iako je glumila u više od 20 filmova, najpoznatija je po svojim ulogama na malim ekranima. Dominirala je žanrom TV drame i ostvarila uloge, među ostalim, u popularnim serijama kao što su "Neš Bridžis", "ER", "Kriminalni umovi", "Zapadno krilo", "Besramno" i "Star Trek: Enterprajs".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".