Voditeljku dnevnika Pink televizije na malim ekranima uvek gledamo smerno obučenu u bluzama i sakoima, a ovaku je još niste videli.

Tanja Rađenović zajedno sa suprugom je pre par godina otvorila svoj hotel u Budvi, a crnogorskim primorjem često uživa vozeći se u sopstvenom gliseru kojim obilazi skrivene plaže i uvale.

Foto: printskrin instagram/rađenovicka_royalgardens

 

-Prednost glisera je u tome što praktično imamo svojih 25 metara privatne plaže gde god da smo, najčešće u krugu porodice, ali i blsikih prijatelja... Veliki plus je i to što kad isplovimo, ceo dan ne moramo da budemo u kontaktu ni sa kim, ispričala je Tanja jednom prilikom.

Voditeljka na svom Instagramu objavi i neku sliku u bikiniju i izgledom oduševi sve fanove, koji su joj poručili da je "prava mačka".

 

 

Tanja ne vidi ništa loše u tome što kao i svi drugi na plaži boravi u kupaćem kostimu, te poručuje da je uvek adekvatno odevena.

-Imala sam prilike da polemišem na temu da li bi trebalo recimo na moru da budem u kupaćem kostimu, tako da to mi je vrlo zanimljivo... Pa da, ja sam na moru u kupaćem kostimu, ali se trudim stvarno da u kupaćem kostimu ne hodam po gradu ili po mestu. Mogu da budem na plaži, na brodu, ali ću uvek biti adekvatno obučena, objasnila je Tanja u emisiji "Premijera".

Iako je pred kamerama uvek ozbiljna, što priroda njenog posla zahteva, lice voditeljke se raširi u osmeh čim ugleda supruga Petra, kog je, inače, upoznala na veoma specifičan način i sa kojim ima dve ćerke Teodoru i Anđelu.

 

 

-Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj 'silikonskoj dolini' na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana, ispričala je svojevremeno Tanja, a zatim okrila i detalje nezaboravnog venčanja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".