U subuotu je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a prvo mesto osvojio je Nermin Handžić.

NJemu je mentorka bila pevačica Viki Miljković, dok su drugi članovi žirija, među kojima je i Svetlana Ceca Ražnatović bili svojim kandidatima velika podrška.

Poznato je da je Ceca postala član ovog šou programa nakon što je Jelena Karleuša, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima, napustila Grand.

Nakon završetka ove sezone takmičenja oglasila se Karleuša, koja je na Instagramu napisala da je Ražnatovićka "sahranila" Zvezde Granda.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

Jelena se pobodom finala Zveda Granda oglasila na Instagramu sledećom porukom:

 - Meni je šokantno da nisam videla bukvalno ni jedan stori, ni jedan tvit ili mim posveten finalu ZG. Stoji to da je Ceca svojim učešćem  sahranila Pinkove zvezde ali sam bila sigurna da su Zvezde Granda jači brend i da te je preziveti... Neko jednostavno nije za ovo. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio.... LJudi su se okupljali subotom ispred tv ekrana da gledaju, sada niko nije znao ni za finale, objavila je pevačica.

Na ovo je usledio i Cecin odgovor. Folk diva je objavila stori koji pokazuje gledanost ovogodišnjeg finala i time demanovala Karleušu.

Foto: Printskrin Instagram/ cecaraznatovic

 

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"