Đorđe David već dugo je deo takmičenja Zvezde Granda, a samim tim je dočekao i ispratio brojne kandidate, ali i kolege koje su se na mestu žirija našle pored njega.

Tako je pred sam početak sezone koja je završena pobedom Nermina Handžića, ispratio Jelenu Karleušu, a dočekao Svetlanu Cecu Ražnatović, te sada za medije otkrio i koja mu je koleginica draža.

Đorđe David je "kao iz topa" izabrao Cecu, a potom otkrio da ga je Jelena zbog toga čak i blokirala na Instagramu.

-Između Jece i Cece biram Cecu. Već sam to i rekao. Cecom sam oduševljen. Prvo snimanje nas je sve zapratila na mrežama, razmenila brojeve telefona i napravila grupu. Što sa Jelenom nije bio slučaj. Kada sam nedavno rekao da mi je Ceca draža, Karleuša me je blokirala na Instagramu, ispričao je David.

Jelena se pobodom finala Zveda Granda oglasila na Instagramu sledećom porukom:

 - Meni je šokantno da nisam videla bukvalno ni jedan stori, ni jedan tvit ili mim posveten finalu ZG. Stoji to da je Ceca svojim učešćem  sahranila Pinkove zvezde ali sam bila sigurna da su Zvezde Granda jači brend i da te je preziveti... Neko jednostavno nije za ovo. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio.... LJudi su se okupljali subotom ispred tv ekrana da gledaju, sada niko nije znao ni za finale, objavila je pevačica.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

Na ovo je usledio i Cecin odgovor. Folk diva je objavila stori koji pokazuje gledanost ovogodišnjeg finala i time demanovala Karleušu.

Foto: Printskrin Instagram/ cecaraznatovic

 

BONIS VIDEO:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".