Žarko Laušević izdao je svoju autobiografiju "Padre, idiote", a mesto u njegovoj četvrtoj autobiografskoj knjizi pronašla je i prva žena Željka Ražnatovića Arkana, Natalija Martinović.

Foto: Radomir Radojčić

 

Naime, u svojoj knjizi Lauš je opisao svoj susret sa Arkanom, a reči koje mu je tom prilikom izgovorio, mnoge će iznenaditi:

- Željka Ražnatovića sreo sam dva puta u životu. Oba puta slučajno. Jednom sam bio u hotelu "Slavija" sa LJubom Dapčevićem kad je Arkan, odlazeći, prišao našem stolu da se pozdravi sa LJubom i usput da mi poruči da me njegova Natalija mnogo ceni. Natalija, njegova tadašnja supruga, plavi cetinjski anđeo... Drugi put sam ga video ispred Radio Beograda 1992., kada sam čekao petogodišnjeg Duleta posle završene školice u Radio-grupi Mike Aleksića. Izlazi Dušan uokviren sa dva blizanca i upoznaje me sa novim drugarima. Vrlo kulturna deca, jedan od njih kaže - Puno vas je pozdravila naša mama, Natalija. Arkan mi mahnu iz parkiranog džipa pored. Otpozdravih,  napisao je Laušević, a onda opisao i sledeći susret sa Arkanom, kome je prisustvovao i Gaga Nikolić:

- Stadion "Obilića" nešto kasnije. Ručamo "dečiju radost" - brdo pohovanih telećih šnicli i pire. Domaćinska atmosfera, limunada i voda. Pitam Cecu kako je zadovoljna sa snimanjem "Koštane" sa Stojanom Stojčićem...

Malo kasnije Željko me izvodi na teren da prošetamo.

Treba malo da se skloniš, sve će to da se zaboravi.

- Ja... Ne mogu.

- Šta ne možeš?

- Da zaboravim.

- Može, može, sve se zaboravi. Idi otputuj negde na par godina.

- Nemam ni pasoš, još uvek, u daljem razgovoru koji je glumac opisao Željko mu je ponudio pomoć, a za to je bila zaslužna prva žena Željka Ražnatovića Arkana:

- Evo ti moj broj, 24/7! Šta god treba! To ti je moj dug, zbog Natalije. Uvek je lepo govorila o tebi. Nisam hteo pred Cecom...

- Hvala ti, Željko, završava ovu epizodu glumac.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".