Voditeljka Ana Mihajlovski danas živi u luksuznom stanu u Zemunu, ali malo ko zna da je njeno odrastanje bilo teško.

Kuća u kojoj je lepa voditeljka provela svoje detinjstvo i danas se nalazi na beogradskom Hipodromu i izgleda potpuno oronulo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Prizemna kuća ima svega nekoliko prostorija, a od luksuza u kome voditeljka danas uživa nema ni traga. Za dvorište i trošnu kućicu voditeljku vezuju uspomene jer je tu odrasla sa majkom i sestrom. I danas povremeno obilazi mesto, piše Story.

Ana je ljubav prema konjima nasledila od roditelja.

- Anina majka imala je težak život. Trebalo je živeti među muškarcima i raditi posao koji ona radi, pričao je svojevremeno izvor za medije, o Aninoj majci koja je baš kao i njen otac profesionalni džokej.

Voditeljka nikada nije krila da je odrasla u teškim životnim uslovima.

Lepa voditeljka Ana Grubin, nekad Mihajlovski, proslavila se u emisiji "Leteći start" i prvom srpskom rijalitiju "Jednostavan život". Ona važi za jednu od najlepših voditeljki na srpskoj sceni, a izgleda bolje nego ikada.

Ana ima troje dece, i potpuno se posvetila porodici.

Nakon učešća u popularnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Ana se malo povukla iz javnosti, ali svi je i dalje pamte po emisiji "Leteći start" koju je vodila sa Milanom Kalinićem.

U rijalitiju "Jednostavan život" potpuno je osvojila srca publike, a ona i Marijana Mićić su svojom neposrednošću, šarmom i izgledom postale tiha patnja mnogih muškaraca u Srbiji.

Evo kako Ana danas izgleda.

 

 

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".