Neko bi pomislio kada čuje ovu priču, da ih je na ovaj korak primorala inflacija, ali sasvim suprotno. Na ovaj potez ih je primorao dug od 65.000 evra. 

Bez obzira na dug, porodica je počela da štedi na namirnicima koje svakodnevno koristimo. 

 

Mlada Amber Alen je pre samo nekoliko meseci na svom Jutjub kanalu pokazala čime su zamenili klasični toalet papir, higijenski proizvod koji je danas svima pristupačan.

- Dakle, mi smo umesto toaletnog papira počeli da koristimo maramice od tkanine. Između ostalog jer smo shvatili da doslovno bacamo novac niz WC šolju- izjavila je Alen i nastavila da objašnjava detaljno:

- U to ime sam isekla staru odeću, što onu koja mi se više nije sviđala, što onu koja je već bila iznošena i puna rupa. Istina, s vremenom sam spoznala da maramice od tkanine imaju jednu manu.

 

 

Mana ovih maramica je što se brzo pokidaju, ali je našla još trajnije rešenje. 

- Srećom, otkrila sam i to da su pamučni prekrivači u tu svrhu puno prikladniji - dodala je Alen, te izračunala da je njena porodica u tri godine na toalet papiru ugrubo uštedela oko 1.100 evra.

- Jednom nakon što ih upotrebimo, prljave maramice bacamo u zasebnu korpu, a peremo ih praktično svaki drugi dan. Naravno, ne s ostalom odećom - rekla je Alen. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".