Rukometašica ističe da od nacionalne penzije koju dobija živi pristojno. Takođe, nada se da će joj se pekarski posao isplatiti i da će formirati lanac pekara. 

- Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje. Volela bih da posao procveta, pa da jednog dana imam lanac pekara, pošto je hrana izvrsna. Ja radim sa radnicima sve što treba, šta ne znam, naučim - izjavila je Ceca za Svet, a prenose mediji.

Foto: N.Skenderija

 

Ceca se prisetila izuzetno teškog događaja kada zamalo nije izgubila stan zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. 

- Taj period mi je bio jedan od najtežih. Bile su tri licitacije. Sreća, pa stan niko nije kupio. Ne mogu da vam opišem taj osećaj kad ljudi dolaze u stan, razgledaju, a vi strepite kome će da se svidi, pa će vam ga, takoreći, uzeti. Bilo je i dobrih ljudi, koji su dolazili i kad vide čiji je stan, odustanu - izjavila je rukometašica i dodala:

- Ja sam se sve vreme borila da mi banka odobri refinansiranje kredita. Ni jednog momenta nisam molila za bilo kakvu pomoć. U tim situacijama zapravo vidite kakvi smo ljudi. Sad je sve kako treba, hvala bogu. Plaćam kredit, radim, bilo bi bezveze da kažem da danas nisam srećna i zadovoljna. I ništa mi nije teško - ističe ona.

(Svet)

FOTO GALERIJA: Svadba ćerke Mirjane Bobić Mojsilović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".