Vladavina Raka počela je 21. juna, na dan dolaska leta. Predstojeći period koji je pred nama biće specifičan po mnogo čemu, baš kao što su i sami Rakovi. Evo šta savetuje horoskop, šta bi trebalo da radite, a šta ne dok traje vladavina ovog vodenog znaka:

Foto: Profimedia

 

 

Šta treba da radite:

- Poželite dobrodošlicu novim stvarima! Sezona Raka poklapa se sa početkom leta, a novo godišnje doba znači nove prilike i šanse! Prigrlite promene, radujte im se! Ostavite iza sebe sve što vas brine, što vam ne donosi ni koristi ni zadovoljstvo ni sreću- stare navike, loše veze, ljude koji vas opterećuju…I napravite mesta u svom životu za sve novo što dolazi!

- Tokom vladavine Raka primetićete da se vaša intuicija izoštrila, da primećujete znakove koje ranije niste. To je dobar put! Slobodno se oslonite na svoju intucijiu, verujte svojim instiktima, bilo da vam sugerišu da je nešto dobro, bilo da upozoravaju na loše.

-Pošto je Rak okrenut porodici i domu, ovo je period kada svi više treba da se posvetimo uređenju svog životnog prostora, da ga oplemenimo, kako bismo se osećati još prijatnije. Takođe, potrudite se da više vremena provedite s najmilijima.

Foto: Profimedia

 

 

Šta ne treba da radite:

- Tokom sezone Raka, vrlo je moguće da će vam osećanja biti pomešana. Hrabro se suočite sa njima, naročito sa negativnima, Dozvolite im da se pojave, nemojte ih gušiti. Osvestite ih, pokušajte da pronađete njihov uzrok. Samo nemojte dozvoliti emocijama da vas kontrolišu! Povedite računa o tome kako reagujete, kako se ophodite prema drugima. Uzde su u vašim rukama!

- Kada 4. Jula Mars uđe u Bika, to bi moglo da poveća našu potrebu da se bunimo, da se tvrdoglavo držimo svojih principa…Pokušajte da napravite kompromise i da budete tolerantniji i otvoreniji za drugačija mišljenja, rešenja…poštujte tuđe želje.

- Neptun, planeta snova i iluzija kreće retrogradno 28. juna što znači da je povećan rizik da se izgubimo u željama, da poletimo...Ne dozvolite da živite u uluzijama, prizemite se što pre! Život je stvaran, ne ono što zamišljamo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".