Kada je stigla u Portugal, Eva je izgubila kofer. 

-Kad sam stigla na aerodrom u Portugalu shvatila sam da je moj prtljag izgubljen. Ja sam bukvalno bez spakovanih gaća i odeće stigla u Portugal. Narednih nedelju dana nisam imala svoje stvari - izjavila je glumica.

Novo filmsko ostvarenje portugalskog režisera finansirano je putem "Euroimaža". Za ovaj doprinos, zaslužna je ni manje ni više, Eva Ras koja je svetsku slavu stekla zahvaljujući Dušanu Makavejevu ulogom u filmu ''LJubavni slučaj ili tragedija službenice PTT". Poznata umetnička kuća je saznala za ovaj projekat.   

Foto: Predrag Mitić/Zoran Jovanović

 

- "Euroimaž" je  finansijer filma. Umetnička ekipa je dobila pare za snimanje filma, kada su iz pomenute organizacije videli da je u njemu namenjena uloga meni. Kada su me pitali da li hoću da igram u tom filmu i kada sam pristala, posle dva dana su mi poslali dokument da za "Euroimaž"  to i potvrdim. Nakon moje potvrde su obezbeđena finansijska sredstva. Bili su beskrajno zahvalni na tome.- ispričala je glumica i dodala da je u potrazi kofera učestvovala i direktorka filma i aerodrom ''Nikola Tesla'' kome je izrazila zahvalnost zbog profesionalnosti. 

- Do pet ujutru smo mi pisali zahteve. Pohvalila bih rad aerodroma "Nikola Tesla". Oni su sarađivali sa mnom i izvestili su nas da je moj kofer nađen u Minhenu, a zagubio se u Frankfurtu. 

Evu je bilo stid kada su joj pronašli kofer, a evo i zbog čega: 

- Kada su mi nakon nedelju dana doneli kofer postidela sam se, doneli su ga na set. Bio je otrcan, star i grozan. Svi su videli moj kofer, bilo mi je neprijatno - kaže Eva.

Foto: N.Skenderija

 

Međutim, Eva se još jedne situacije: 

- Aerodrom je ogroman, kao odavde do Novog Sada, dva sata sam išla vozom kroz aerodrom. Rekli su mi da siđem na četvrtoj stanici i da će mi se sa leve strane otvoriti vrata. Vozila sam se više od pola sata sama. Kada sam sišla na dogovorenom stajalištu, carinici su se sjatili na mene. Svukli su me do gole kože, izvrnuli prtljag. Potom su mi dali odeću i uputili me do aviona.

(Srbija Danas) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".