Gotovo da nema osobe koja nije pogledala kultni film “Kad porastem biću kengur”, a replike iz ovog ostvarenja su i dalje veoma žive. Jednu od zapaženijih uloga u njemu je otvarila i Ana Marković koja je tumačila lik konobarice LJubice.

Foto: Jutjub printskrin/DrSarac

 

 

Ovo je zasigurno jedan od najgledanijih filmova domaće kinematografije, a priča o nekadašnjem životu u Beogradu osvojila je kako mlađu, tako i stariju publiku.

Ovo ostvarenje prati život suseda u jednom voždovačkom kraju, njihove uspone i padove i ideju da uvek među “običnim smrtnicima” postoji neko ko se “izdigao iz prašine”.

 

 

Ovde je to bio upravo Kengur - mladi fudbaler, golman koji je počeo da nastupa za Istvič i napustio Beograd. Ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav - čuvena LJubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ana Marković, koja tumači lik mlade konobarice, nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, lepa Ana se u najvećoj meri posvetila porodici i odgoju dece, ali, sudeći po fotografijama - nije se mnogo promenila.

BONUS GALERIJA:  Vidite slike sa snimanja serije "Gore - dole"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".