Milan i Snežana Borjan važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a kada je reč o životnom putu slavnog golmana, koji danas uživa veliku popularnost, malo ko zna da je prošao prave uspone i padove.

On je u Oluji 1995. godine izbegao sa porodicom izbegao iz Knina i došli su u Beograd bez ičega, ali Borjan nikada nije odustajao od svojih snova. Momak koji je nekada prodavao jagode i čajeve na buvljaku danas živi život iz bajke sa porodicom koja mu znači sve.

Foto: ATA images

 

Milan i Snežana sa sinom Filipom danas žive u luksuznoj vili koju su uredili po svom ukusu, a njihovo dvorište važi za jedno od najlepših u Beogradu.

Veliki bazen krasi prelepo uređeno dvorište u kojem je napravljen i kutak sa uživanje, ali i postavljena velika ljuljaška. Unutrašnji deo vile naročito odiše luksuzom, a Snežana je jednom prilikom otkrila da je upravo ona ta koja je održava čistom i urednom.

Veliki broj ikona, zajedničkih, ali i profesionalnih uspomena nalazi se po celom domu, a Milan takođe čuva i poklone koje je dobio od svojih fanova.

Pogledajte kako izgleda dom Milana i Snežane Borjan:

Snežana i Milan Borjan jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a o svom braku neretko otvoreno govore za medije. Snežana je otkrila brojne nepoznate detalje iz svog privatnog života, ali i početku romanse sa slavnim golmanom Crvene zvezde.

Ovom prilikom priznala je da su joj se udvarali brojni fudbaleri.

- Neki su mi se fudbaleri udvarali, ali mi niko nije privukao pažnju. Imala sam mantru da nikada neću ući u vezu sa fudbalerom, niti da ću se zabavljati sa mlađim muškarcem, rekla je ona jednom prilikom.

Ali, život ju je demantovao, jer se zaljubila u pet godina mlađeg golmana Milana Borjana.

Skladan par i danas uživa u ljubavi u svom porodičnom gnezdu.

BONUS VIDEO:

Milica Todorović pokazala zanosnu figuru u bikiniju

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".