Ana Đurić Konstrakta, naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji, ne krije da su je pripreme za najveće muzičko takmičenje potpuno iscrpile i da joj je sada najviše potreban odmor. Zbog toga, kako kaže, planira da se povuče iz javnosti do jeseni, a zbog toga neće moći da odgovori na poziv svoje koleginice Zorice Brunclik i bude gost na njenom solističkom koncertu u Beogradu.

Iako se pred na izlazak na evrovizijsku binu u Torinu raspevavala uz Zoričin hit „Težak je ovo život“, Konstrakta je priznala da se ipak ne bi usudila da sa starijom koleginicom snimi duet.

- Zorica Brunclik me je pozvala da dođem na njen solistički koncert, međutim, neću moći da idem jer tog dana neću biti tu. Lepo smo pričale, to je sigurno, rekla je Konstrakta, i otkrila zašto ne bi snimila duetsku pesmu sa svojom starijom koleginicom.

Foto: Profimedia

 

- Ne bih mogla da ispratim Zoricu. Ona je ipak izuzetan vokal, ne znam kako bih se tu uklopila. Ne umem to da izvedem kao ona. Inače, ja nisam neka pevačica, a na Evroviziji sam iznela mini-predstavu, dodala je umetnica kojoj se, kako je objasnila, život promenio otkako je učestvovala na najvećem muzičkom takmičenju.

- Volela bih inostranu karijeru, ali ne znam primer da je neko izašao van ovih okvira pevajući na našem jeziku. Da li ću ja biti prva, to ćemo da vidimo. Ali zaista nemam ambiciju da pevam na engleskom... Trenutne ambicije su mi mir i tišina, rekla nam je Konstrakta.

Fanovi su me oduševili lego kockicama!

Da je Ana Đurić Konstrakta postala omiljena ličnost u Srbiji govori činjenica da je ona dobila svoje lego kockice.

- Videla sam lego kockice i oduševila sam se. To je neko sklopio od postojećih elemenata još pre Evrovizije, a posle toga su napravili i za neke druge izvođače, rekla je Konstrakta.

BONUS VIDEO:

PRVI, NAJMLAĐI, NAJUSPEŠNIJI: Zanimljivosti iz bogate istorije Pesme Evrovizije

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".