Radiša Trajković Đani nedavno je oženio sina Miloša, a o veselju koje je trajalo do jutra se priča još uvek. Neposredno pred svadbu Đani je izjavio da će se na svadbi naći samo njegovi veliki prijatelji. Kada je došao taj dan, među prijateljima sa estrade su se našli Seka Aleksić, Slađa Alegro, Uroš Živković, Sloba Radanović, Zorica Brunclik i Kemiš, Zlata Petrović, Goca Božinovska i još mnogi drugi.

Foto: ATA images

 

Ipak, iako su mnogi mislili da je Đani u odličnim odnosima sa Kijom Kockar, da se druže i privatno, ona je izostala sa ovog veselja, a kako niko nije znao zašto, ona je dala odgovor na to pitanje i javno ga okačila na svoje društvene mreže.

Naime, Kija je na svom Instagram profilu podelila pitanja koje je dobila od jednog medija i njene odgovore, aludirajući na priču Milica Pavlović-Ana Nikolić. Međutim, pažnju je privuklo nešto drugo-priča o svadbi Đanijevog sina.

Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, Kockareva je vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje, te je jasno da pevač i ona više nisu u dobrim odnosima, a ona je indirektno udarila na čitavu estradnu.

Foto: ATA images

 

-Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam deo toga, ne pripadam tu, pa nisam pozvana. Uostalom, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako seješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio deo moje pesme. Ta mi je jedna od omiljenih, odgovorila je na pomenuto pitanje Kija.

Nakon ove izjave, za Republiku su se oglasili Đani i njegova supruga. Slađana Trajković, koji su na njene reči krako i jasno imali da poruče:

- Poštujemo i mi nju, evo biće još jedna svadba pa će biti pozvana, rekla je Slađa.

BONUS GALERIJA: Svadba Đanijevog sina Miloša

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".