Iako je njegova izabranica poznata na društvenim mrežama, malo ko zna da je ona ćerka IT stručnjaka Vladana Balabana.

Vladan Balaban je široj javnosti postao poznat kao dečko glumice Marije Karan, koja mu je razlupala automobil i optužila ga za šamaranje tokom jedne svađe.

Kao bomba je odjeknula vest da Rasta ima novu devojku, a svoju vezu su uspešno krili sve do pre nekoliko dana, kada su ih odale društvene mreže. Par je otputovao na letovanje u Hrvatsku, odakle objavljuju fotografije iz iste hotelske sobe, kao i iz istih lokala.

Foto: N.Fifić, ATA images, Fejsbuk printskrin/Vladan Balaban

 

 

Navodno, njih dvoje su u vezi već nekoliko meseci, dok je on još bio u kućnom pritvoru, gde ga je ona posećivala. U medijima se veoma brzo saznalo gotovo sve o ovoj atraktivnoj devojci, a na društvenim mrežama se komentariše da Rasta nikad nije imao lepšu devojku.

Marija je sa 15 godina napustila Srbiju i otišla u Austriju da studira glumu. Balabanova se trenutno nalazi na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy". Ipak, ono što se ne zna o njoj jeste da je ćerka Vladana Balabana, navodno još uvek aktuelnog dečka Marije Karan, tako da je glumica praktično maćeha svojoj imenjakinji i koleginici.

Da je ova informacija tačna, govore i fotografije na Instagram profilu Vladanove bivše supruge, s kojom ima troje dece, dva sina i ćerku Mariju. I na društvenim mrežama se povela priča o ovoj devojci, a mnogi su se našalili da je Rasti Marija Karan tašta, piše "Kurir".

Foto: Instagram printskrin/balabanmarija. ATA images

 

 

Inače, za Marijinog oca javnost je saznala prošle godine, kada se dogodio skandal, pa je reagovala i policija. Glumica je nakon svađe s dečkom razlupala njegov automobil protivpožarnim aparatom, a on joj je, kako su naveli mediji, naneo povrede po licu i nogama, zbog čega je završila u Urgentnom centru. Nakon toga par je raskinuo, ali je glumica, kako su pisali mediji, navodno obnovila vezu sa IT stručnjakom u aprilu ove godine.

Pripadnici sedme sile su pokušali da dobiju komentar od Marije Karan, ali je njen broj telefona bio nedostupan, dok je Rasta i dalje pri svom stavu da privatne stvari neće komentarisati.

(Kurir/Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".