Nebojša Glogovac, preminuo je 9. februara 2018. godine, nakon teške borbe od raka pluća. NJegov prerani odlazak u 49. godini, pogodio je sve. Kolege su i dalje u neverici da ga više nema.

Foto: A. Stanković

 

 

U knjizi "Glogi", govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim. Naim, na dan izvođenja predstave "Hadersfild", Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje.

NJih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo se u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, Bukvalno su isprskale Vojina.

Foto: N. Fifić

 

 

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču", u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni - ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".