Naime, njegova devojka Mišel je ispričala šta se desilo. Ona navodi da je Luka ranjen u trenutku dok je popravljao auto. Pošto mu vozilo nije zvučalo kako treba otišao je do prednje strane kako bi pogledao o čemu se radi.

Kada je završio sa majstorisanjem i ustao, uočio je mladića u automobilu. Ispostavilo se da je napadač bio i naoružan, te je u begu izvadio pištolj i pucao u nesrećnog tenisera, navodi partnerka srpskog sportiste.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je motiv napada bila pljačka. Pretpostavlja se da je napadač ušao u automobil s namerom da se odveze, ali nije očekivao da će se Luka pojaviti.

U tom trenutku napadač je zapucao u srpskog tenisera.

Metak ga je pogodio u nogu, u glavnu arteriju, krvarenje je bilo obilno i svaka sekunda je značila život. Poslednjim atomima snage Stojanović je pozvao policiju i peškirom pokušao da zaustavi krvarenje.

- Zahvaljujući njegovoj prisebnosti da pozove policiju i iskoristi peškir kako bi zaustavio krvarenje, moj Luka je preživeo. Srećom, jedan policajac je bio u blizini i brzo je stigao na mesto napada te mu je pružio prvu pomoć. Kasnije su nam doktori rekli da bi Luka preminuo da je policajac došao samo četiri minuta kasnije - rekla je Lukina devojka Mišel.

Sada se organizovala pomoć za ovog mladića, a Novak Đoković je već reagovao i uplatio je 5.000 dolara.

(Kurir)

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković - Marija Ristić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".