Ova nonšalantna putnica u avionu upozorena je da bi njen neobičan način kretanja trebalo da bude protivzakonit - jer drugi to nazivaju "zločinačkom aktivnošću".

Ženu je snimio drugi putnik, korisnik Tvitera Brendon, koji je bio šokiran njenim ponašanjem, te je objasnio da je imala sedište do prozora i da je morala nekoliko puta da ustaje tokom leta.

Brendon, koji je svoj snimak podelio na internetu, opisao je ženino ponašanje kao "najkriminalniju aktivnost koju je ikad video", a ubrzo su ljudi počeli da komentarišu nadrealan video.

Brendon je na Tviteru napisao: "Najkriminalnija aktivnost koju sam ikad video u avionu. Ova žena je skakala preko drugih putnika tokom celog sedmosatnog leta."

Foto: Jutjub printskrin/Plane spotting

 

Neki gledaoci saglasili su se sa Brendonom i nazvali ceo ovaj slučaj "velikim ne". Jedan je napisao: "Čekaj. Nije mogla da hoda? Gde su stjuardese? Niko joj nije rekao NE!? O, dovraga, ne!"

Drugi se našalio da je savršeno vreme za početak turbulencije. Trećem je zasmetala ženina odeća te je upitao: "Niko neće pričati o tim prljavim čarapama i činjenici da leti u pidžami?"

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".