Kako je Seka tada istakla, to joj je bila neostvarena želja i htela je da oseti to uzbuđenje koje su joj prijatelji opisivali.

Foto: printskrin instagram/seka_aleksic

 

- Imala sam želju da se vozim vozom. Čula sam od prijatelja da je trasa Beograd - Novi Sad odlična, udobna. Imala sam nastup u Novom Sadu, bila sam sređena u fulu, kao za scenu, namontirana... Jeste da je bilo malo ludo, malo pomereno, al' ne pamtim u poslednje vreme kad sam se lepše provela. Jedni su gledali krišom, drugi su ignorisali, kao da se ništa ne dešava, treći su hteli da se slikaju sa mnom - ispričala je Seka.

Foto: ATA images

 

Nakon ovog njenog poteza, krenule su razne spekulacije zbog čega je ona, kao zvezda, otišla vozom kad je mogla da ima privatnog vozača ili da iznajmi helikopter. Mnogi su komentarisali da je verovatno "došla besparica", te da ćemo je sada gledati u raznim prevozima. A onda je Seka odgovorila na prozivke.

- Najsmešnije od svega je to, da je neki portal napisao da sam se vozila u vozu jer sam 'bankrotirala' a ne shvataju kako je u vozu do jaja i da se ceo svet u njemu vozi jer je jako gotivno. Potpisujem odmah da bih se svuda vozila vozom umesto automobila i vozača. Gospođa da budem - napisala je Seka Aleksić na Tviteru.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".