Ukoliko niste uspeli da prepoznate glumca, ovo su dodatne informacije o njemu: ima brata Đorđa sa kojim je nastupao u bendu "Sport i reinkarnacija", njegova baka je takođe bila glumica. Bio je voditelj emisije "Karaoke obračun", a njegov Vojkan iz "Otvorenih vrata" je pravi primer hipohondra.

Reč je o Nikoli Đuričku koji  je napustio Srbiju da bi ostvario svoj internacionalni san. Važnu ulogu je dobio u četvrtoj sezoni serije "Stranger things" koja trenutno dominira svetskim listama najgledanijih serija.  Đuričko je dobio pohvale od Vinona Rajdera i legendarnog Stivena Kinga.

Foto: Printskrin/Jutjub/Branislav Platiša

 

Rođen u Beogradu 1974. godine, ostvario je brojne zapažene uloge u našoj kinematografiji, a mnoge replike njegovih uloga se i danas rado citiraju.

Na Đuričkovom Instagram profilu videli delove tog "američkog sna", ali ono što je oduševilo mnoge je informacija da će glumiti u planetarno popularnoj Netfliksovoj seriji "Stranger things". Taj dan je konačno stigao jer je premijera prvog dela 4. sezone bila 27. maja, a ostatak sezone se najavljuje za 1. jul 2022. godine i koju svi željno isčekuju jer je kraj prvog dela imao poprilično šokantan završetak.

Fotografije malog Đurička su iz emisije ''Knjiga je da se čita'' koju je vodio Branislav Platiša''. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".