Za ovaj recept potrebno vam je: 


100 g kozjeg sira

50 g prezli
dva čena belog luka
peršun
maslinovo ulje
so, biber

Foto: Printskrin/Jutjub/ Sanja Mandic Sanjine djakonije

 

Punjeni paradajz spremate na sledeći način: 

Potrebno je da prvo dobro operete i osušite paradajz. Potom ga izdubite stavite biber i so po ukusu. Prezle i rendani koziji sir pomešajte sa fino iseckanim pelim lukom i peršunom. 

Zati dve kašike maslinovog ulja, zatm još malo dodajte soli i bibera i promešajte. Kada smesa bude spremna, možete napuniti paradajz i poređati ga u vatrostalnu činiju.   

Napunjeni paradajz poprskajte maslinovim uljem i pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Služite toplo.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".