Ovako danas izgleda Jovan Krstić koji je 2012. godine učestvovao u "Prvom glasu Srbije" i predstavio se žiriju kao najveći fan Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: printskrin jutjub TV Biseri/ izazovtim

 

 

Jovana Jocu Krstića iz Novog Sada domaća publika upoznala je kada se 2012. godine prijavio za muzičko takmičenje "Prvi glas Srbije" i svojim nastupom vrlo zabavio žiri.

Foto: printskrin jutjub TV Biseri/ izazovtim

 

Kada je stao pred Aleksandru Radović, Vlada Georgieva i Sašu Miloševića imao je samo 16 godina, a predstavio se kao najveći fan Svetlane Cece Ražnatović ističući da zna baš svaku njenu pesmu.

Što su oni i proverili!

Tu se ređao hit do hita, od "Kukavice", preko pesme "Bruka", "Beograd", Joca se iz petinih žila trudio da zaseni žiri i ponosno otpeva pesme svoje miljenice.

U dalje takmičenje nije prošao, ali je žiri nasmejao do suza, a Vlado je u nekoliko navrata ispred njega "pukao" od smeha.

 Joca Krstić danas izgleda potpuno drugačije. I dalje živi u Novom Sadu, ali je vidno smršao i kosu ofarbao u plavo. Veoma je popularan na društvenim mrežama, a naročito na Tiktoku gde redovno objavljuje svoje privatne trenutke.

Foto: printskrin tiktok/jocak96

Takođe, i dalje je Cecin veliki fan, pa se neretko na njegovim nalazima mogu naći i njene pesme i nastupi.

Pogledajte kako Jovan Krstić sada izgleda:

Foto: printskrin tiktok/jocak96

 

Foto: printskrin tiktok/jocak96

 

BONUS VIDEO:

TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".