Dobitnici srećne energije u julu definitivno su Strelci! Oni će imati uspeha u svim poljima života. Zahvaljujući ranije uloženim naporima, ubiraće plodove svog truda celog jula. To ne znači da samo treba da sede i čekaju na sreću, već da se aktiviraju i prihvate šanse i pozitivne promene koje ih očekuju.

Foto: Profimedia

 

Imaće šansu da ostvare sve svoje planove – veruju u sebe, a to je presudno za svaki uspeh. Najuspešniji period za Strelca biće druga dekada meseca. Na poslu je moguće unapređenje, što može pozitivno uticati i na finansije ovog horoskopskog znaka. Astrolozi savetuju da nastave da rade punom parom, jer sve što sada osmisle i isplaniraju može da ima pozitivan efekt u budućnosti. Poseban uspeh očekuje Strelce koji vode sopstveni biznis ili se bave trgovinom.

Foto: Profimedia

 

Na privatnom planu imaće podršku članova porodice. Ako su u vezi, imaće više vremena za partnera. Oni koji još nisu pronašli ljubav, sada se imaju priliku da se zaljube i povežu se sa srodnom dušom. Iako će možda ovaj odnos na početku izgledati kao avantura, postoji šansa da se produbi.

Foto: Profimedia

 

Usprkos svim dobrim astrološkim prognozama, Strelci u julu trebaju da pripaze s novcem. Ako dobiju veću sumu novca i zarade više, bolje je uštedeti nego rasipati. Saturn i Jupiter donose najveće promene ovog jula, dok Mesec podseća koliko je važno fokusirati se na sopstvene  želje i instinkte, ali ne zaboraviti praktičnost. Strelci, uživajte maksimalno u svom najsrećnijem mesecu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".