Ona je istakla da ne voli da govori o svom privatnom životu.

- Iskustvo mi je pokazalo da što manje širiš, više je tvoje, više čuvaš. Ne volim javno da govorim o svom emotivnom životu, u tom smislu sam dosta zatvorena. Takođe, puno dajem i samim tim dosta očkujem od članova porodice, prijatelja, saradnika, pa i emotivnog partnera. Umem da se rastužim kada ta očkivanja nisu opravdana, ali istovremeno i da brzo racionalizujem da sam pogrešila u proceni.

Foto: Katarina Mihajlović

 

Sandra je progovorila o tome ko joj je pružao veću podršku - otac ili majka.

- Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: "Ovo si mogla drugačije", ali to najčešće uradi kada bude kasno (smeh).

Foto: Jutjub printskrin

 

- Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dete, tako da se lagano širimo.

 

 

(Story)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".