Da popularnost nije lako steći, a ni održati, znaju dobro sve estradne zvezde. Potrebno je imati mnogo "faktora za sreću", ubosti pravi hit, imati dobar glas i još bolji stas,ali izgraditi odnos sa publikom je ono što je, većina će reći, presudno.

Pevačici Jeleni Karleuši je mnogo toga polazilo za rukom, ali izgleda da to nije uvek slučaj. Ovog puta izgleda da su joj stas i glas "radili o glavi", zbog čega je ostala bez 35.000 evra.

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

 

Iako je Karleuša pre nekoliko dana imala uspešan nastup u Bitoli, o čemu se i sama pohvalila fotografijama na društvenim mrežama, kako putuje na koncert privatnim avionom, samo nekoliko desetina kilometara dalje publika nije raspoložena da vidi kontroverznu pevačicu. Naime, kako piše makedonski portal "Fokus", pevačica je trebalo da nastupi na festivalu grožđa u Kavadarcima u septembru, ali do toga neće doći, jer su se žitelji tog mesta pobunili. Usled negodovanja na društvenim mrežama, gde su se mogli videti komentari poput "nećemo golotinju, kič i muziku bez tradicionalnih vrednosti", predsednik opštine Mitko Jančev poručio je da srpska muzička zvezda ipak neće gostovati na njihovoj manifestaciji.

- Mi smo transparentna opština koja uvek sluša glas naroda - poručio je on.

Jelena Karleuša je, reagujući na to, na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa podignutim srednjim prstom uz hešteg "raspoloženje".

Foto: ATA images

 

 

Karleuši inače nije prvi put da građani ne žele da je vide u svom gradu. Tako je još pre šest godina umalo ispalila koleginicu Mariju Šerifović, na čijem koncertu u Sarajevu se pojavila kao gost, iako je prethodno otkazala učešće obavestivši javnost postom na Tviteru.

- Iako sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv drage Marije Šerifović da budem njen gost na koncertu u Sarajevu, ovim putem obaveštavam tamošnju za građane, oni imaju apsolutno pravo da kažu koga bi želeli da čuju i vide tokom berbe. Iz reakcija koje su usledile zaključili smo da za Karleušu nema raspoloženja, pa smo otkazali njen nastup - rekao je predsednik opštine Mitko Jančev.

Prema pisanju medija, "mala od skandala" je za ovaj nastup trebalo da inkasira čak 35.000 evra, što je dodatno iziritiralo građane, koji smatraju da taj novac može da se potroši na mnogo pametniji način. javnost da se ipak neću pojaviti na istom. Razlog su masovne uvrede i napadi, te raznorazna otvorena pisma na moj račun od strane građana BiH - navela je pevačica, posle čega je usledio Marijin komentar "WTF?", što jasno pokazuje da ni Šerifovićeva nije znala da joj je tadašnja koleginica iz "Zvezda Granda" otkazala gostovanje.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar, Jutjub Printskrin/Pink.rs

 

 

Situaciju sa otkazivanjem nastupa Karleuša je imala i pre nekoliko godina u Crnoj Gori, za šta je tada, iz nepoznatih razloga i ničim neizazvana, okrivila ni krivu ni dužnu Cecu Ražnatović.

- Ceca u punoj ratnoj ofanzivi. Je*i ga, lutko, kada ne možeš da pobediš fer-plej, moraš prljavo, kao i uvek - napisala je Karleuša na društvenim mrežama uz fotografiju teksta u kojem je pisalo da joj je otkazan nastup u Crnoj Gori na insistiranje kolega, što je menadžment kluba u kojem je trebalo da nastupa odmah demantovao.

BONUS GALERIJA: Retrospektiva karijere pevačice Marije Šerifović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".