Folk zvezda Seka Aleksić je u subotu uveče imala svirku u klubu u Novom Sadu, pa je rešila da ode do tamo najmodernijim srpskim vozom "Sokolom"!

Udobno i brzo

Pevačica kaže da je oduševljena putovanjem!

- Nikada se nisam vozila vozom, a godinama imam želju da to probam. Od prijatelja koji su putovali "Sokolom" čula sam da je lepo, prijatno, čisto i udobno. Idealna prilika za to mi se ukazala prethodnog vikenda, kada sam imala nastup u Novom Sadu. Volim avanture, pa sam kupila kartu za "Soko" od 380 dinara i prvi put sela u to prevozno sredstvo. Oduševljena sam!, priča Seka.

Foto: printskrin instagram/seka_aleksic

 

 

Ona dodaje da joj je bilo drago što nije morala da ide automobilom:

- U početku sam bila izgubljena i nisam mogla da pohvatam šta se dešava oko mene. Peron, voz, sve mi je bilo novo... Jurili smo 150 na sat i za 40 minuta sam iz Beograda stigla u Novi Sad. Nikad brže! Prijalo mi je što nisam vozila automobil, već sam sedela i uživala. Usput sam završila i nekoliko obaveza preko telefona. Volela bih kada bih na svaki nastup mogla da idem vozom, ističe pevačica.

Foto: printskrin instagram/seka_aleksic

 

Folk zvezda otkriva da su putnici bili iznenađeni kad su je videli u kupeu.

- Bila sam sređena i nosila sam kostim za nastup, pa su me malo zagledali. Nisu mogli da poveruju da sam to ja! Bilo je i onih koji su hteli da se fotografišu sa mnom. Znam da je bilo ludo što sam našminkana i obučena za scenu ušla u voz, ali ne pamtim kada sam se lepše provela, kaže Aleksićeva, koja je te večeri oborila rekord u poznatom novosadskom klubu.

Foto: printskrin instagram/seka_aleksic

 

 

- Poznajući kolege sa estrade, mislim da bi retko ko od njih otišao vozom na nastup. I ja sam bila skeptična, jer sam ga zamišljala kao nešto što se raspada, ali sam se uverila da nije tako. Preporučujem kolegama da probaju, jer je sjajno iskustvo, poručuje Seka, koja jedva čeka sledeću vožnju:

- Uskoro ću se organizovati da sa prijateljima iz Novog Sada vozom dođemo na ručak u Beograd, zaključuje pevačica.

Snimila spot u kadi pokojne Jovanke Broz

Seka Aleksić snimila je spot za pesmu "Luda glava" u kadi koju je nekada koristila Jovanka Broz! - Nisam ni sanjala da ću jednog dana ležati u krevetu i kadi Jovanke Broz! Posetila sam Plavi voz, koji je koristio Josip Broz Tito, oduševila se i poželela da tu snimim spot. U vozu se nalazi Jovankina i Titova soba, bila sam iznenađena što su imali odvojene krevete. Spot izlazi uskoro i jedva čekam da ga publika vidi, kaže pevačica.

(Informer)

BONUS GALERIJA: Dara Bubamara - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".