Iako stara narodna poslovica kaže da vrana vrani oči ne vadi, čini se da za estradne krugove u Srbiji to ne važi. Da je tako dokazala je i folk pevačica Rada Manojlović koja se odvažila da otkrije kakav haos vlada na estradi i da li se pevači zaista toliko vole kao što pričaju.

- Ima samo nekoliko ljudi od ovolike estrade sa kojima možeš normlano da prozboriš, a ovi ostali te svakodnevno negativno iznanađuju. Ne znaš šta da očekuješ, stvarno tužno. „Selo moje lepše od Pariza“ - napisala je najpre Radmila, koja je za razliku od kolega, nepoznate ljude sa društvenih mreža uzdizala u nebesa.

Foto: Printskrin tviter

 

 

- A lepo smo mogli da budemo normalni. Šta bi nam falilo? Ništa! Svi sa kojima pišem ovde i na drugim društvenim mrežama su mi draži, verujte. Znam da su vaše pozitivne reči iskrene, to me diže i hrani, zapravo ste vi beg u realnost iz ovog ludila zvanog estrada- napisala je Manojlovićeva koja je dobila veliku podršku tviteraša.

Foto: ATA images

 

 

Kada su joj pružili reči utehe, ona je nastavila sa paljbom.

- Ako je neko poznat po šali i smehu to sam ja. Zamsli kada ja nekome smetam, onda je jasno kakva je većinski ekipa na estradi. Vodim se time da je život prekratak za ozbiljnu muku i brigu. Tviteraši su normalni ljudi, estrada je kompleks težak- šokirala je izjavom Rada.

- Družim se sa običnim svetom, najčešće su tu sestra, tata, drugarice iz škole, sela…Šteta je samo da ne možeš više ni „ćao“ da kažeš nekome od kolega jer ne znaš šta ti misli. Ti misliš da ste dobri, a ono međutim. Ne zna se šta je gore, kada imaju hit, ili kada nemaju. U svakom slučaju, obe krajnosti izvuku pravu ličnost iz čoveka - napisala je ona za kraj.

Radina bela lista

Pevačica je ipak poštedela određene koleginice, te je istakla da se na njih nije odnosio njen estradni elaborat.

- Sve ovo što sam napisala, ne važi za Draganu Mirković, Katarinu Živković, Milicu Todorović i Andreanu Čekić - napisala je Rada.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

 

Jovana Golubovic

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".