Bik

Bikovima će u julu značajno porasti sampouzdanje, što će biti priprema za veliki događaj koji ih očekuje u avgustu. Ovaj znak je na izvestan način zvezda cele ove godine jer lako dobija poštovanje okoline, a samopouzdanje mu neprestano raste.

Međutim, da biste stvarno imali više samopouzdanja, moraćete mrvicu i da se potrudite – da prihvatite svoje nesigurnosti i ograničenja, a onda vam neće biti ravnog!

Pun Mesec 13. jula će biti u vašoj devetoj kući, a ovaj tranzit doneće vam pregršt genijalnih ideja, koje će vam pomoći da napredujete u svakom smislu.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Ovog meseca moraćete da se fokusirate na to da prestanete da dokazujete ljudima koliko vredite. Ova godina je za vas sjajna jer napokon osećate da zaslužujete sve što želite, a međuljudski odnosi vam znatno napreduju, kako u krugu prijatelja, tako i sa kolegama.

U julu ćete imati mnogo prilika da izrazite svoje mišljenje, a to je ono što najviše volite. Kada jednom "progovorite", shvatićete kolika je vaša unutrašnja moć i znaćete kako i šta dalje.

Ovaj mesec će vam biti sjajan i za posao, ali ćete biti i pod stresom zbog dosta obaveza, zato pronađite načine da se opustite.

Foto: Profimedia

 

Rak

Krajnje je vreme da sjajne ideje koje imate prestanete da čuvate samo za sebe, već iz iznesite tamo gde treba.

Stagnirali ste u prethodnom periodu, delom ste i sami krivi za to jer ste stalno nešto odlagali i želeli da sve bude perfektno. Ovog meseca, međutim, imaćete velike poslovne uspehe, ali će vam dobro ići i na polju ljubavi.

I još nešto – Rakovi će ovog meseca imati priliku da ispune jednu od svojih najvećih želja, zato ne propuštajte priliku!

Foto: Profimedia

 

Devica

Slobodne Device će julu 2022. godine imati priliku da pronađu ljubav svog života! Budite otvoreni za ljubav i potrudite se da izbalansirate ljubavni i poslovni život, te da više donosite odluke srcem.

U narednim mesecima vas očekuju neke prepreke i neće sve ići tako glatko, zato iskoristite jul do maksimuma i povežite se sa prijateljima, poznanicima, opustite se.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Ovog meseca ćete imati priliku da bolje razmislite o ljubavnim vezama, prijateljima i karijeri. Uživaćete u plodovima rada i truda koji ste u prethodnom periodu ulagali na poslu. Imaćete više prilika da izrazite svoje mišljenje, a ako tu pametno odigrate, mogli biste da imate dosta koristi.

U julu će Mars, vaš vladar, biti u tranzitu kroz vašu sedmu kuću, što znači da bi neke rasprave mogle naglo da eskaliraju. Zbog toga bi bilo poželjno da u naredna dva meseca date sve od sebe da ili izbegnete rasprave u potpunosti ili da se maksimalno kontrolišete u raspravama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".