Književnica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović poznata je kao jedna od omiljenih dama na našoj javnoj sceni i žena koja je nasmejana u svakom trenutku, ali malo je poznato da je vrlo mlada doživela veliku tugu.

Foto: V. Danilov

 

 

Naime, njen suprug i poznati doktor LJubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a iza sebe je ostavio Mirjanu i njihovu ćerku Milu, koja je u tom trenutku imala samo godinu dana.

Kako je kasnije pričala, ona nije ostala zauvek sama nakon njegovog tragičnog odlaska, ali nikad nije imala nameru da se uda kako ne bi ugrozila ćerku. Nakon što je Mila odrasla, Mirjana ni sama više nije imala potrebu za novim brakom.

Foto: Jutjub printskrin/ Laguna

 

 

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - ispričala je Mirjana jednom prilikom.

- Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno - objasnila je.

- Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo.

 

 

Na pitanje voditeljke "da li joj je zbog toga ćerka zahvalna zbog toga", Mirjana je odgovorila otvoreno.

- Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna - izričita je bila Mira.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".