- Borim se od prekjučea sa najezdom muva u stanu, pojavile su se u špajzu, mislila sam da sam ih sve eliminisala, ali očito nisam jer me jutros u kuhinji dočekao leteći ansambl od njih barem 50... Ako se neko s tim susreo i ima iskustva, bilo kakav savet/uputstvo su dobrodošli - naisala je ona.

Korisnici redita su uskočili u pomoć sa svojim savetima.

- Pogledaj brašno/rižu/bilo šta u prahu ili sitno, meni su se moljci nas*ali iz nekih bio semenki. Pobacaj sve sumnjivo, ostatak našpricaj, pogledaj ima li ostataka mesa/otvorene hrane negde, to je El Dorado za njih - bio je odgovor sa najviše lajkova.

Foto: Printskrin/Jutjub/Kruna VD

 

 

- To su moljci, jako su naporni. Našpricaj Bio Kilom područja gde vidiš da se okupljaju. Sve što je od zrna (brašno, zob, riža, žitarice itd.) baci, verovatno su infiltrirali već sve. Kad kupiš nove, u ormarić stavi onu Raid traku od lavande što ih odbija, ili u frižider, tamo ne idu moljci - glasio je drugi odgovor.

- To su one što idu na meso/ribu, možda je nešto mrtvo u ventilaciji, komarnici na prozorima i vratima bi pomogli - bio je jedan od saveta.

Jedan korisnik je tu situaciju procenio smešnom pa je dao odgovor: "Udomi par kućnih paukova".

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".