NJih dvoje imaju dva sina, Luku i Leona koji govore četiri jezika, a među njima je i srpski.


- Nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore - rekla je Ana, pa se Bastijan nadovezao:

Foto: Profimedia

 

- Ana se sve bolje snalazi na nemačkom. Kad joj pričate polako, razumeće skoro sve. Kada je sa mojim roditeljima uvek priča na nemačkom.

Poznati par je progovorio i o vaspitanju dece.

- Bastijan je zabavna strana, dok sam ja stroga. Kad im da nešto slatko, odmah mi kažu, jer znaju da im to ne bih dozvolila - rekla je Ana za nemački magazin "Gala", a Bastijan je otkrio kako izgleda njihov savršen dan:

Foto: Instagram printskrin/anaivanovic

 

- Savršen dan je onaj koji provodim sa porodicom. Ja sam srećan čovek, trudim se da zaspim sa osmehom i da se sa njim probudim


Inače, Bastijan Švajnštajger je nedavno prešao 13 miliona pratilaca na Instagramu pa je u znak zahvalnosti snimio video u kome je odgovarao na pitanja koja su mu stizala iz celog sveta, a za fanove iz naše zemlje najzanimljiviji su bili odgovori na pitanja vezana za Srbiju i njegovu suprugu.

Bastijan je ovom prilikom otkrio da su mu omiljene srpske reči "ajde" i "zet" koje je i preveo na engleski jezik.

Švajni je fanovima otkrio i koje mu je omiljeno jelo iz srpske kuhinje. Reč je o prženicama, koje, kako je naveo, traži da mu Ana često pravi za doručak. 

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".