Te 1999. godine, kada Jelena Karleuša ulazi u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, kojeg su pojedini svrstavali u red krimilaca iako on nikada nije osuđen, uživaju u ljubavi godinu dana.

Međutim, ljubavna priča se nije srećno završila. Godinu dana kasnije, Ćanda je ubijen vraćajući se sa sahrane Branislava Lainovića u Novom Sadu. Kobnog dana, sa njim je poginuo i njegov najbolji prijatelj, Ivan Stojanović, koji po saznanjima policije nije bio član beogradskog podzemlja. 

Pošto su Ćanda i Jelena u to vreme bili nerazdvojni, javnost se pitala da li se i Jeleni nešto dogodilo. Međutim, ubrzo je na televiziji Studio B objavljeno ko su žrtve i da je pevačica dobro. 

Foto: TV Novosti

Nakon ubistva, Jelena je u mnogobrojnim čituljama napisala "Jedina ljubavi moja,čekaj me". To su poslednje reči koje je uputila ubijenom vereniku.

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine", na kojem je i pesma posvećena Ćandi - "Balada za Zorana", ali i hit "Ludača".

Album je za mesec dana prodat u tiražu od 200.000 primeraka.

Međutim postoji nešto što je privuklo pažnju javnosti. Jelena je krajem 1999. snimila album "Gili, gili", na kojem se našla balada "Bila bih ti lepa mlada", koja je za nekoliko meseci postala veliki hit. No, tragična vest o pogibiji Ćande, prekinula je promociju albuma, a Jelena tu pesmu nikada više nije otpevala jer je naslutila tragični događaj.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".