U prvom javnom nastupu otkako je izgubila parnicu u procesu protiv bivšeg supruga, DŽonija Depa u slučaju klevete, glumica Amber Herd izjavila je za američku medijsku kuću NBC kako shvata da nije "dopadljiva" ili "savršena" žrtva, te da još uvek voli bivšeg supruga i da mu ništa ne zamera, prenosi Sky News.

Podsetimo, sud u Virdžiniji odlučio je da je glumica Amber Herd oklevetala svog bivšeg supruga DŽonija Depa, zbog čega je dužna da mu na ime odštete plati 15 miliona dolara, dok on njoj treba da plati dva miliona jer je sud uvažio i neke elemente njene protivtužbe.

Foto> profimedia

 

Foto: Profimedia

 

 

Odgovarajući na pitanja u prvom delu intervjua odgovorila je i na pitanje ima li još uvek osećanja prema bivšem suprugu.

- Da, apsolutno. Volim ga. Volela sam ga najiskrenije i dala sve od sebe da popravim naš duboko narušen odnos, ali nisam uspela. Ništa mu ne zameram. Znam da je to možda teško razumeti. Ali moglo bi vrlo jednostavno da se razume ako ste ikada nekoga voleli. Trebalo bi da bude jednostavno, rekla je.

 Nisam savršena žrtva

Herd je u intervjuu takođe priznala kako strahuje da bi bivši suprug mogao ponovo da je tuži zbog klevete ako nastavi da iznosi pojedinosti iz njihovog života nakon sudske presude. Podsetimo, Dep uporno odbija njene optužbe o porodičnom nasilju.

Foto: Profimedia

 

 

Novinarka Savana Gatri upitala je Amber je li Dep uspeo u nameri da je ponizi pred celim svetom, kao što je obećao u tekstualnoj poruci prijatelju.

- Znam da je to obećao. To sam posvedočila. Ja nisam dobra žrtva, jasno mi je. Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svedočila, tražila sam od porote da pokuša u meni da vidi čovjeka i evo, čini se da je uspeo u nameri, rekla je.

Bojim se

Na pitanje oseća li se nervozno dok govori, odnosno razmišlja li o onome što sme i ne sme da govori, odgovorila je:

- Naravno, bojim se. Uzela sam zdravo za gotovo ono što sam pretpostavila da je moje pravo na slobodu govora. Strahujem da bi svaki moj korak mogao da bude nova prilika da me se ućutka, a pretpostavljam da tome služi tužba za klevetu, rekla je.

 

 

BONUS VIDEO:

DŽONI DEP SE SASTAO SA PREMIJERKOM: Slavni glumac na prijemu kod Ane Brnabić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".