Prema pisanju stranih medija, princ Hari je veoma uznemiren jer su ga članovi kraljevske porodice za vreme platinastog jubileja skoro sve vreme ignorisali. Ista sudbina dočekala je njegovu suprugu Megan Markl, što ga je dodatno povredilo, pa smatra da su mu sada dužni izvinjenje zbog toga što su bili tako hladni.

Kako se navodi, Megan i Hari su, inače, prisustvovali su samo jednom događaju na proslavi - službi za Dan zahvalnosti prošlog petka. Sedeli su u drugom redu u katedrali, prekoputa Kejt Midlton i princa Vilijama.

Foto: Profimedia

 

- Hari je besan i traži izvinjenje, jer je u velikoj meri bio ignorisan zajedno sa svojom suprugom tokom jubileja - istakla je Anđela Levin, stručnjak i biograf porodice, prenose strani mediji.  

Princ Hari je, inače, još tokom intervjua s Oprom Vinfri istakao da bi mu izvinjenje dobro došlo.

Foto: Jutjub printskrin/BBC News

 

- ...Ali on je taj koji bi trebalo da se izvini. Ne možete tek tako da budete grubi prema ljudima i da očekujete da će vam ponovo otvoriti svoja srca - izjavio je on tada.

Megan i Hari su želeli da fotograf snimi trenutak kad je kraljica prvi put upoznala njihovu ćerku Lilibet. Devojčica, koja je u subotu napunila godinu dana, upoznala se s prabakom prošlog vikenda nakon što se pridružila roditeljima i bratu Arčiju na putovanju u Veliku Britaniju. Međutim, prema rečima izvora, kraljica nije želela da se taj privatni trenutak i ovekoveči, tvrdi „The Sun". Prema daljim napisima, rečeno im je da „za tako nešto ne postoji šansa, jer je privatnost u pitanju".

Foto: Profimedia

 

Umesto toga, objavljena je fotografija Lilibet na njenom prvom rođendanu, s piknika.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".