Zajednička prijateljica Milica je na insistiranje sportiste povela u Moskvu sa izgovorom da joj treba pomoć u vezi posla. Tamo je upoznala Teodosića i varnice su sevnule na prvi pogled. 

Teodosić je izrazio veliku želju da upozna Jelisavetu ali i da nastavi druženje sa njom. 

- On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji - ispričao je izvor tada, pa dodao:

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. NJemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi - ispričao je izvor.

Jelisaveta i Miloš venčali su se  venčali su se 25. juna 2017. godine, te će tako uskoro proslaviti i petu godišnjicu braka. Svoju ljubav čuvaju od javnosti, a iz velike ljubavi rodio se sin Bogdan i ćerka Pera. 

(Kurir.rs) 

BONUS GALERIJA: Miloš Biković -uloge u domaćim i ruskim filmovima

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".