Zdravko Čolić (70) je već godinama u skladnom braku sa Aleksandrom, ali pre nje je voleo sarajevsku glumicu Jasnu Ornel Beri (67). Ona je bila njegova velika ljubav, a zaljubio se u nju na prvi pogled.

Zdravko Čolić je čovek o kome ne postoje nikakvi skandali i afere, uživa u srećnom braku, a sada otkrivamo koga je voleo davnih sedamdesetih godina u Sarajevu. U pitanju je čuvena glumica Jasna Orneli Beri. 

NJih dvoje su otpočeli vezu, a svedoci tog vremena kažu da je ljubav bila jako velika i iskrena.

Glumica decenijama nije pričala o ovoj temi, sve do skoro, kada se oglasila 47 godina kasnije.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život.

NJih dvoje su se rastali kao prijatelji, a nisu se videli dugi niz godina, sve dok se slučajno nisu sreli u Beogradu posle rata.

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - izjavila je glumica nakon susreta.

Podsetimo, poznata Čolina pesma "Noć mi te duguje", koja je hit godinama unazad, posvećena je upravo Jasni.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".