Darko Šarić ostaće iza rešetaka, s ozbirom na to da mu je pritvor produžen na još 30 dana.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Posebno odeljenje za organizovani kriminal je odlučujući o predlogu Tužilaštva za organizovani kriminal za produženje pritvora, doneo rešenje kojim se prema D. Š, D. L, D.M i U. R. produžava pritvor u trajanju od 30 dana - navodi se u soapštenju Višeg suda.

Foto: Z. Jovanović/J. Ilić

 

 

- Prema D. Š i U. R. pritvor je produžen usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju će ometati postupak uticajem na svedoke, uništiti, sakriti ili izmeniti dokaze ili tragove krivičnog dela i usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 1, 2 i 3 ZKP.

Foto: Tanjug

 

 

- Prema okrivljenom D. L. usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, uništiti, sakriti ili izmeniti dokaze ili tragove krivičnog dela usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 i 3 ZKP, a okrivljenom D.M usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 ZKP.

Na donesenu odluku optuženi se mogu žaliti u naredna tri dana.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".