Policija u Sremskoj Mitrovici podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv 53-godišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je jutros upravljajući autobusom na putu Prahovo - Šimanovci izgubio kontrolu nad vozilom u kome su se bili radnici, sleteo sa puta i prevrnuo se na bok.


U saobraćajnoj nesreći život je izgubio 63-godišnji muškarac, a osim vozača, povređeno je još 20 osoba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu, Urgentnom centru u Beogradu i na Institutu za ortopediju na Banjici.

NJih najmanje sedmoro se nalazi u kritičnom stanju. 

Direktor KBC Zemun prof. dr Dragoš Stojanović kaže da je u tu bolnicu primljeno osam radnika povređenih u jutrošnjoj nesreći kod Šimanovaca i da su svi oni životno ugroženi, prenose Novosti.

- Pet pacijenata je u intenzivnoj nezi trenutno, kod jednog je neurohirurška operacija u toku zbog krvarenja. Od osam primljenih pacijenata posle nesreće, sedmorica su zadržana kod nas, a jedan je prebačen u Institut za ortopediju "Banjica", u njihov spinalni centar. Svi pacijenti su životno ugroženi - rekao je prof. Stojanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uviđaj na mestu događaja je izvršio nadležni tužilac u prisustvu policije, navodi se u saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".