Svetlana Ceca Ražnatović godinama važi za jednu od najvećih estradnih zvezdi na ovim prostorima. Iako su joj mnogi predviđali i uspešnu inostranu karijeru, nju to nikad nije previše interesovalo.

Foto: ATA images

 

 

Tako se krajem devedesetih pojavila ideja da se sprema Cecin proboj na italijansko tržište, a pevačica je u jednom intervjuu početkom dvehiljaditih otkrila da je trebalo da se pojavi i na čuvenom italijanskom festivalu u Sanremu.

- Postojala je ideja da se pojavim u Sanremu kao predstavnik Jugoslavije. Ali, u međuvremenu su došla deca, pa sam napravila pauzu u karijeri. Ipak, nisam se odrekla ideje da pokušam sa probojem u Evropu. Ali kad dođu bolja vremena. Jer za tako nešto treba spremiti materijal na engleskom jeziku, treba uložiti dosta novca i treba se maksimalno posvetiti tom delu karijere - ispričala je Ceca svojevremeno za domaće medije.

Foto: ATA images

 

 

Nema sumnje da bi bilo interesantno videti kako bi se Ceca snašla na sceni čuvenog festivala, ali s obzirom na to da nas je ona do sada mnogo puta iznenadila neočekivanim potezima u karijeri, ne bi trebalo ni da nas začudi ako bi se jednog dana odlučila na ovaj korak, koji bi oduševio sve ljubitelje njene muzike.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".