Prošlo je tačno pola godine otkako je tragično nastradala jutjuberka Kristina Kika Đukić, a neutešne, majka, sestra i njeni prijatelji često odlaze na grob pokojne blogerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Okolnosti pod kojima je Kika nastradala javnosti još uvek nisu poznati, a porodica još uvek živi u agoniji šta se kobne noći desilo i čeka toksikološke nalaze.

Majka Nataša svoju bol je podelila sa pratiocima na Instagramu, objavivši fotografiju koja je nastala prilikom posete ćerkinom grobu, a ovu objavu je ispratila i potresna poruka.

- Danas je tačno pola godine od kako nema naše Kike, a mi još ni njene stvari ne možemo da uzmemo. Duša boli, srce se slama, a šta se stvarno desilo još ne znamo - napisala je Kikina majka.

 

 

Ono što je sve obožavaoce mlade jutjuberke ostavilo u šoku jeste to što porodica još uvek nema uvid u celokupnu situaciju, niti su im vraćene Kikine stvari, među kojima je dnevnik Đukićeve, u kom je beležila svaki detalj i aktivnosti svoje svakodnevice.

Kako je Kikina majka objasnila u komentarima, stan u kom je živela jujtuberka je još uvek zapečaćen i nikome nije dozvoljen prilaz.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".