Lepa pevačica podelila je detalje iz privatnog života na svom Instagram nalogu, a koji se mahom tiču drugog stanja.


Kako je napisala pri komuniciranju sa fanovima, nema tremu pred porođaj i sigurna je da će sve proći u najboljem redu.

- Možda sam i previše lagana. Kako treba da bude - biće - kaže pevačica i otkriva da namerava da će se poroditi prirodnim putem.

- Mislim da ćemo krenuti prirodno, ali opet kažem, ne mešam se tamo gde mi nije mesto, jer sigurno postoje ljudi koji bolje znaju od mene.


Mikićeva je inače oduvek bila buckasta, a sada je na sopstveno i zaprepašćenje mnogih, u trudnoći smršala i to čak osam kilograma.

- Mene prate mučnine od prvog dana, tako da sam na staisfakciju u hrani zaboravila odavno. Na primer, jabuke nisam jela u životu, a sad uživam u njima. Od tolikih mučnina smršala sam osam kila otkako sam ostala trudna. Imam lufta da se ugojim još tri kilograma da budem kakva sam bila kada sam ostala trudna. Ceo život bucka, a sad ovako - piše ona.


- Moj si uzor. Kako da prestanem biti opterećena sa tim kad ću već ostati trudna?

- Hvala ti. Moj skroman savet je da shvatiš za početak da sve u životu dolazi u pravo vreme i sa razlogom, a druga stvar je da lepe vesti ne možeš da dočekati nervozna i pognute glave. Živi život, uživaj u svakom danu, bez opterećenja, i sve će se kockice sklopiti, kad tad!

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".