Legendarni pevač je na javnoj sceni već pet decenija, ali svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Iako je on od početka bio miljenik ženskog dela publike, njegovo srce je osvojila njegova supruga Aleksandra, sa kojom je više od 20 godina u skladnom braku.

Foto: D. Mišić

 

 

Čola i Aleksandra venčali su se 2001. godine, a tokom braka dobili su dve ćerke, Unu i Laru.

Iako je Zdravko velika zvezda, život svojih ćerki i privatnost svoje supruge odlučio je sebično da čuva za sebe.

Ipak, nekoliko puta je javno govorio o svojoj supruzi i početku njihove ljubavne priče.

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života - rekao je pevač jednom prilikom za magazin "Hello".

 

Foto: Jutjub printskrin/Paparazzo Lov // DNK

 

 

On je tada otkrio da mu je Aleksandra uvek bila velika podrška.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu - ispričao je Zdravko Čolić, pa dodao:

Foto: Jutjub printskrin/Zdravko Colic

 

 

 

- Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

Malo je poznat podatak da se Aleksandra Čolić može videti u poslednjem kadru spota za pesmu “Tebe čuvam za kraj”, koji je snimljen u Lisabonu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".