Pre nego što je upoznala DŽulijana Farina glumica Branka Katić bila je ludo zaljubljena u zlatnog vaterpolistu Igora Milanovića, sa kojim je, navodno, planirala i budućnost. Iako se par viđao daleko od očiju javnosti, za njihovu vezu i te kako se znalo.

Foto: ATA images

 

Romansa glumice i sportiste, nažalost, nije potrajala. Svako je krenuo na svoju stranu, a budući da su se rastali na lep način i danas jedno o drugome lepo govore.

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i DŽulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas - rekao je Igor svojevremeno.

Foto: Nebojša Paraušić

 

Bivši dečko Branke Katić sinonim je za domaći vaterpolo, u prilog čemu govore brojne medalje koje je tokom karijere osvojio. NJegovo ime zlatnim slovima je upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u "Kuću slavnih".

Foto: Profimedia

 

U bazenu mu, po mišljenju mnogih, nije bilo ravnog, a tih burnih devedesetih godina odličnu reputaciju imao je i kod pripadnica lepšeg pola. Važio je za gradsku facu, nekoga ko voli da izlazi, čašćava, druži se, a sve to, kao i činjenica da potiče sa Novog Beograda, isto kao i Branka, pomoglo mu je da se sa glumicom zbliži i osvoji je.

BONUS GALERIJA: Tanja Bošković - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".